Geo Eng

F&B კონცეფცია და საოპერაციო ნაწილი

კონცეფციიდან ყოველდღიურ მომსახურებამდე — ვქმნით მომგებიან კვების გამოცდილებას, რომელიც სტუმრებს დაამახსოვრდებათ

ვქმნით რესტორნისა და ბარის კონცეფციას, რომელიც სასტუმროს შეესაბამება, შემდეგ ვაწყობთ საოპერაციო ნაწილს, რათა იყოს მომგებიანი.

რას მიიღებთ

  • F&B კონცეფციის შექმნა, აუთლეტის პოზიციონირება და მენიუს ინჟინერია
  • აუთლეტის P&L მოდელირება, კვების ხარჯების კონტროლი და მომწოდებლების შერჩევა
  • სამზარეულოს გეგმის მიმოხილვა, სამუშაო პროცესები და აღჭურვილობის სპეციფიკაციები
  • პერსონალის გეგმა და სერვისის ტრენინგები
  • პრომოუშენ კალენდარი და ოტლეტის შესრულების შეფასება

გსურთ გაიგოთ მეტი?

გამოიწერეთ ჩვენი საიტი და დაიწყეთ უახლესი ამბებისა და პროექტების მიმოხილვის ნახვა.