კონცეფციიდან ყოველდღიურ მომსახურებამდე — ვქმნით მომგებიან კვების გამოცდილებას, რომელიც სტუმრებს დაამახსოვრდებათ
ვქმნით რესტორნისა და ბარის კონცეფციას, რომელიც სასტუმროს შეესაბამება, შემდეგ ვაწყობთ საოპერაციო ნაწილს, რათა იყოს მომგებიანი.
რას მიიღებთ
- F&B კონცეფციის შექმნა, აუთლეტის პოზიციონირება და მენიუს ინჟინერია
- აუთლეტის P&L მოდელირება, კვების ხარჯების კონტროლი და მომწოდებლების შერჩევა
- სამზარეულოს გეგმის მიმოხილვა, სამუშაო პროცესები და აღჭურვილობის სპეციფიკაციები
- პერსონალის გეგმა და სერვისის ტრენინგები
- პრომოუშენ კალენდარი და ოტლეტის შესრულების შეფასება